Post by adthiranklave on Feb 20, 2022 19:58:42 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Mama: Let\u0027s cook! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод повече всичко ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Mama: Let\u0027s cook! 2022 version ▞▞▞
Cooking Mama: Let's cook! શૈક્ષણિક cicl
Щях да го запазя, ако не се налагаше толкова много пъти да гледате реклама, за да печелите пари.
Давам на тази игра три звезди, защото учи децата как да готвят, но също така ги кара да бързат, защото има таймер. Знам, че хората харесват тази игра, така че просто казвам, че тази игра трябва да се подобри.
самата игра е страхотна, но просто има твърде много реклами, за да може играта да бъде поносима.
За мен е твърде анимационен, защото не съм на възраст под 5 години, може би за тези, които имат деца, може да инсталират, но ако сте на 11 като мен, също ще го мразите
добре е за пътувания или ако ви е скучно, но с ограничени рецепти става скучно след известно време
Cooking Mama: Let's cook! Izobraževalne igre oqsh
Много обичам тази игра! Има толкова много за готвене!! Също така е толкова готино и забавно, когато можете да приготвите храна за вашия ресторант и да обзаведете всичко! Освен това обичам дейностите, които добавяте, така че играта не е просто игра за готвене! Тази игра е невероятна! Обичам също така, когато не се налага да се плъзгате надолу, когато режете неща, просто трябва да докоснете! Прави играта много по-лесна и забавна! Обичам всичко в играта! Обичам и онези малки неща, които давате, след като свършим ястие, когато свършите
Обичам тази игра като истинско готвене. Все още играя тази игра за изтегляне на тази игра, която вече ви харесва
Не ми харесва, но може да ми се струва, че има много стикери и продължава да бъгва. Той съдържа МНОГО реклами, които можете да опитате, но това не беше моето нещо.
Тази игра е добра, но винаги трябва да следвате рецепти и всичко е толкова розово и всичко в любов и т.н. и мама също е досадна, затова...
Прекалено много се случва в тази игра. Хаха, това не е просто готвене като оригиналните игри. Имате земеделие, риболов, крещящи реклами за магазина и всичко това. Твърде много за мен лично. Ако беше като игрите на DS и Wii, бих го харесал. Но се случва твърде много наведнъж. Частта за готвене е забавна.
Изобилието от реклами и изскачащи прозорци убиват забавлението за мен. И понякога рекламите ще изскочат от нищото! Така че ще бъдете подведени да щракнете върху него😣 Освен това звуковите ефекти са много повтарящи се и отвратителни
Въпреки че играта е сладка, времето е сурово и определено е твърде бързо, което може да съсипе геймплея/качеството на играта. Количеството реклами, които се опитват да ви накарат да гледате, е глупаво и когато се объркате в рундовете на Mama Dojo, те или искат да използвате монети, или да гледате реклама ❌
Трябва да има повече безплатни рецепти и комбинирани ястия. Освен това играта ми харесва.
Тази игра е абсолютно невероятна, препоръчвам я на всеки, който иска да готви без бъркотия или просто като забавна игра. Играта е много проста, но просто казвам, че някои от указанията/инструкциите са малко объркващи, но лесни за разбиране, след като се усети играта. Определено не е загуба на място и много други дейности, на които да се насладите в играта като земеделие, риболов, отваряне на ресторант и много други!
Annoying.ad изскача всяка минута, всеки път, когато пусна кръг, изскачат реклами, а не реални реклами, това - "получете това, като гледате реклама!" "Купете това-!-" не изтегляйте, освен ако не искате да получите спам, докато играете.
уф!! Беше страхотно, докато не ме спряхте да напредвам след ниво 10. Сега ще спра да играя. Толкова разочароващо.
Това е една от любимите ми игри, но за съжаление трябва да я оценя с 1 звезда поради следните причини. Трябваше да рестартирам телефона си (препоръчително веднъж седмично) и той ме изведе от FB. Това е добре, но загуби целия напредък, който постигнах дотук. Играх много вчера и моите щастливи храни и монети, които трябваше да получа за 2 дни, изчезнаха в Ranch, Fishing, Happy Restaurant, Orchard & Fields, сякаш изобщо не съм играл. Аз също загубих 200 от моите монети. Много други неща загубих, така че ще деинсталирам.
Аз съм я играла и на ком не ми харесва
Добра игра, но твърде по-малко безплатни рецепти
Вълнувах се, когато видях моята детска игра, достъпна за игра като приложение, но бях силно разочарован. Не само, че силно ви стиска ръката, което е малко вероятно в игрите от моето детство, но и имаше много други аспекти, които натискаше в лицето ми, за които просто наистина не ми пукаше (щастлива кухня и споделяне на ястията си с приятели). Най-разочароващата част обаче беше, че преди можехте да украсявате творенията си в по-старите игри, а сега това е просто готвач и готово. Наистина ме натъжи.
Не е добра игра, толкова е скучна и не ви позволява да добавяте съставките, които искате. Ужасна игра не я препоръчвам.
Играта е много забавна с всички тези рецепти за игра. Потребителският интерфейс обаче наистина е хаотичен и досаден. На всичкото отгоре, графичните изкуства, текстурата, бутоните и т.н., които не са 3d, са много размазани като лошо 144p видео. Всички BGM не са лоши, но са само няколко хубави секунди, които продължават завинаги, сякаш съм в чистилище или нещо подобно. Мама е сладка, но досадна след известно време, бих искал да има опция да готви по-безпроблемно. Всичко това ме кара да се чувствам малко гадно, докато играя играта 😥
играта забавна и добра, но понякога контролът не е добър, така че моля, проверете контрола отново
Cooking Mama: Let's cook! Pendidikan qcex
Бих дал 5 звезди за старата версия 🤧 Липсва ми старата ми готварска мама.. това е моето приложение от детството за всички времена.. 😩 Надявам се, че можете да създадете и двете версии и това е по-забавно за мен
Knife Hit Arkadne igre zcnt
има ТОЛКОВА МНОГО да ми хвърля реклами на всеки 2 секунди и е супер объркващо, особено за ИГРА ЗА ГОТВЯНЕ НА МАМА. просто ми бутна реклама в лицето В МОМЕНТА, в който отворя играта. аз предпочитам играта ds waaaay повече от това.
クッキングママ お料理しましょ! 教育 rwe
Три причини, поради които първо изглежда, че 2-годишно дете го направи второ, грешката е толкова много, трета, че е несправедливо, готвех бургер и не ми позволи да използвам ръката, за да направя баницата, не трябва да получаваш това е загуба на време
Много ми хареса играта, но всичко се случи твърде бързо. Фактът, че прилагаше действителни техники за готвене, беше наистина готин за мен и всичко изглеждаше толкова щастливо и приятелско, но както казах преди, всичко беше толкова бързо и изскачаше наляво и надясно. Все още го обичам.
Наистина се наслаждавам на тази игра, рекламите са огромни и са насочени към възрастни и ако децата играят играта и трябва да гледат тези реклами, това би накарало родителите да се чувстват неудобно. също така рецептите струват пари. така че тези, които не струват пари, са само няколко и трябва да повтаряте една и съща рецепта отново и отново. освен това обичам да декорирам моя ресторант, орхидеи и ферми
Добре, казвал съм го и преди, но готвенето на мама е наистина завладяващо и забавно, аз, брат Анди, го играеше заедно и ми харесва колко е сладко и удовлетворяващо, но понякога е малко бъгава и други неща може да са притеснителни, но като цяло , Обичам тази игра. 💗
Наистина забавно, но виждам какво имат предвид хората за претоварване. Потребителският интерфейс постоянно сочи, мига, движи се, изскача и т.н. Също така все още има същите проблеми като оригиналните игри за готвене мама на други платформи – разочароваща механика, например, въпреки че са по-управляеми мобилни. Но това ги подобрява и дори добавя страхотни нови функции, които да изпробвате. Много забавно!
Това е добра игра за всички възрасти. децата ми го имат на там ipads и аз го имам! Той ви дава урок за това как да готвите различни ястия и дори можете да ги комбинирате! Мисля, че е много добра игра
Това беше отвратително. Инсталирах го и бях бомбардиран с реклами, всяко действие, което правех, беше грабване на пари! „Купете това“ „Купете това“ „О, искате ли да изключите рекламите? Съжалявам, първо трябва да купите нещо.“ Само менюто беше пълно с реклами в игрите, покупка, която ми се ококориха само като го гледах. Сериозно, ако искате една игра да бъде успешна, организирайте я и ни дайте шанс да я изпробваме и да видим дали искаме да вложим парите си в нея, вместо да я забиваме в гърлата си на "КУПЕТЕ НАШАТА СТОКА!!!"
РЕДАКТИРАНЕ: Новите режими и различните безплатни рецепти са страхотни. Тези за цена също са на разумни цени. Включете още безплатни рецепти или поредица от рецепти, които могат да се отключват, отделно от платените рецепти. Това е солидно приложение, работи доста добре, но не е толкова привлекателно да бъде заключено с 1 рецепта.
Може да се играе, но ще е добре, ако мога да пропускам реклами, след като изчистя сцена. Досадно е, тъй като трябва да чакам рекламите и не мога да го пропусна (знаете ли, видеоклиповете, уф ххх).
Просто исках релаксираща игра за готвене мама, а не сложно грабване на пари.