Post by adthiranklave on Feb 20, 2022 19:40:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ WinWing: Space Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hepsini kodlar ▞▞▞
▞▞▞ WinWing: Space Shooter 2022 version ▞▞▞
Müthiş Oyun Oynama ve çok bağımlılık yapıcı, sevdim ve tüm patronları sevdim 👏 onlardan kazanabilsem de 😃 Ama genel olarak bu çok güzel ve bağımlılık yapıyor. Grafikler için bir yıldız daha az, bazen telefonumda gecikiyor, oysa 6 GB RAM'im var ama aynı zamanda bunun hala listede yeni olduğunu anlayabiliyorum, iyi şanslar 👍
Oyun benim için eğlenceli, ancak bazıları son derece zor göründüğü için seviyelerle ilgili bir dengeleme sorunu var gibi görünüyor. Belki uygulamanızı önerdiğim bir şey, oyuncuların, onları gerçekten öldürmeden önce ateş edebilecekleri için karşı koymayı oldukça zorlaştırdığından, kurulumlarını beklemek zorunda kalmak yerine, dalga sırasında uçan düşmanları yedek olarak öldürmelerine izin vermektir.
WinWing: Space Shooter 아케이드 bmfx
Güncellemeden sonra oyun ilerlememi kaybettim vay çok harika, sevgili geliştirici benimle herhangi bir kişisel problemin mi var? Sadece soruyorum, son 6 ayda neredeyse 300 saatten fazla oynadım ve bu son güncellemeden sonra tüm 300+'ım boşa gitti. Bu harika deneyim için teşekkür ederiz. 1 ⭐
Gerçekten eğlenceli bir oyun! Doğru zorluk ve ödül karışımına sahiptir ve becerilerin çoğu çok eğlencelidir. En son güncellemede (Proving Grounds'u ekleyen) bazı konum sorunları vardı, çünkü açılır iletişim kutularında hala Çince(?) metne benzeyen pek çok şey var, ancak bunlar bir gün içinde düzeltildi!
Oyuna 10 gün ön ön yapdırdım ama okula gitmeye yardım etmek isterim.
Nihayet. Muzaffer iyi bir oyuna geri dönüyor. Kaza sona ermiş görünüyor, bu yüzden sorun yok. Büyük bir şikayet: 3 farklı silahı yerleştirdiğiniz dövme. Ve 1000 zor kazanılmış mücevher ödemek zorunda kaldın ve yine de çalışmıyor mu? Düşük darbenin özeti budur. Ciddi anlamda. Bu konuda bir değişiklik bekleyeceğim...ama hadi beyler!
oyun güzel. 1 puan vermemin Türkçeyi anlatmak için. Türkçe olmayan her oyuna en fazla bir yıldız.
oyun çok güzel
Oyun güzel ama çok takılıyor oyun aynayamıyoruz
Birkaç kısa seviyeden sonra, ilerlemek çok zor ve sıkıcı hale geliyor, tabii eğer tahmin ederseniz.... Para harcarsınız. Onsuz daha yüksek seviyelere çıkmak neredeyse imkansız. Tek bir seviye ilerlemeden haftalar geçireceksiniz. Geliştiriciler farklı bir şey söylerse yalan söylüyorlar. Kredi kartlarınızı çıkarın!
VIP için çok geniş ve uçak satın alın...bu oyun sadece 2D .her şey geniş her şey geniş kapsamlı...eğer bu uygulama PUBG'yi seviyorsa yorum yok...
Türkçe dil kalkınması 5 yıldız.
Bu oyundan çok zevk alıyorum!! Değiştireceğim tek şey, kullanılan enerji 2 seviyeleri oynamak. Ya ölürsen sadece 4 seviye enerji kaybetmeyi ya da daha iyisi sınırsız enerjiyi öneririm.
Bu oyunu beğendim ama öğreticiyi tamamlayıp uygulamayı bir saniyeliğine kapattığımda bir hata var, ancak yeniden açtığımda verilerimi kaydetmiyor ve mağazadan hiçbir şey satın alamıyorum. Lütfen bu hatayı düzeltin
Oyun muhtemelen tüm mobil entrikaların en iyisidir, ancak birçok mikro işlem birbiri üzerine yığılmıştır. 15 günlük savaş geçişi, aylık geçiş, VIP aylık geçiş , paketler, yalnızca nakit mağaza birimleri ve bir yığın isteğe bağlı reklam. Çekirdek oyun çok eğlenceli olsa da, tüm para kapmak, bir oyuncu olarak saygısız hissetmeme neden oluyor. Oynamaya devam edeceğim ama kesinlikle oyunu daha kötü hissettiriyor.
Nihayet. Skyforce ile rekabet edebilecek bir şey arıyordum. Bu farklı! Ama aynı derecede iyi, aynı zamanda "archero" formatının da hayranıyım. Yükseltmeler ve seviyeler için güzel uzun ömür. İyi düşünülmüş, "reklamsız" abonelikte biraz pahalı, belki ayda 1 dolar, hatta geçiş paketine dahil olabilir ama genel olarak... Harika iş çıkardınız!
Vakit geçirmek için eğlenceli bir oyun. Onunla yaşadığım tek sorun, para harcamama veya fazladan uçak almama bile izin vermiyor ve birkaç kez denedim. Sanırım para istemiyorlar lol
Oyun ve sürük lakin şunlar yine tercih ediliyor güzel olabilen popüler penceresini oyunça hala devam ediyor.
Bunu kendim yüklemedim, nasıl kurulduğuna dair hiçbir fikrim yok ama ilk başta oldukça eğlenceli bir oyun, uzay istilacılarının bir kopyasını almak için bundan daha iyi sıkıcı hale geliyor.
Yeterince eğlenceli zaman kaybı. Özel birşey yok. Yeterince uzun süre para ödemeden oynadım, ancak makul bir hızda gerçek bir ilerleme kaydetmek istersem ödeme yapmak zorunda kalırdım.
Cüzdanınızı emmek ve mobildeki tüm "ücretsiz" oyunlar gibi kumar sorunları yaşamanıza neden olmak için tasarlanmış sahte reklamı ve para kapma oyunu. düşman güç sürüngeni sizi nakit harcamaya zorlamak için yapılmış delilik. Sadece cep telefonunda Path of Exile gibi satın alınan kaplamalarla iyi bir oyun alamaz mıyım? Ah evet, mobildeyim bu tür şeyler burada yok.
Oyunu beğenin ve her zaman oynayın ama elektrik hatları ve tüm bombalar patronlarla savaşırken tüm ekranı tamamen kaplıyor, buna bir 👎🏿 vermeliyim ve Yasadışı bölge aşaması, hayır ile başlıyorsunuz. güçler ve bir çok Füze ve lazer aynı anda üzerinize geliyor, bu yüzden hiç ilerleyemiyorsunuz, buna da bir 👎🏿 vermem gerekiyor. Umarım oyunu oynamak için daha eğlenceli hale getirmek için bunları azaltabilirsiniz. Ama oynamayı seviyorum, 😊 Eğlence için teşekkürler.
Güzel
Optimize edilmiş ana ekran görünümü değiştirilebilen Türkçe dil lütfen
Punch Bob 解謎 txh
sevgili
Sonunda, bu oyunun açıldığı ilk günden beri... Çöpü atıyorum ve bir zamanlar iyi olan bu platformu kaldırıyorum... bu geliştiricilerin geçen yıl boyunca açıkça bazı kötü uyuşturucu alışkanlıkları edinmiş olması gerçek bir utanç, çünkü şimdi bu kranklar dürtmek, meth ineklerinin gizli tutmak ve oyuncuların bunun için ödeme yapmasını beklemek gibi pahalı bir alışkanlığı var... Ama neden? Bu gerçekten harika, hadi etrafa bir sürü adam toplayalım ve hep birlikte E'yi alalım.... GAY!
Kontroller güzel. Fikir Archero'ya benziyor ama oynama şekli çok farklı. Hareket halindeyken sürekli çekim yapıyorsunuz. Bu, Bullet Hell tarzı oyunların güzel bir karışımı. Birkaç tweaks daha ve zaman geçirmek için daha güzel bir oyun olurdu. Çevrimiçi olmadan günlük ödüllerinizi alamadığınız "Her Zaman Çevrimiçi" türüyle ilgili bazı sorunlarım var. Günlük ödülü çevrimdışı olsa bile talep edebilir ve ardından reklamları izlemek için bir teşvik eklerseniz iyi olur.
Her şeyden önce oldukça kötü bir Archero soygunu. Varlıkların yarısı doğrudan o oyundan alınır. Bunun ötesinde, oyunu kazanmak için oldukça standart öde. 9 ay sonra güncellendi: Bu çok komik: bu adamlar Archero'nun her özelliğini kopyalıyor. Ve ilk defa bir oyunda aynı anda 2(!!) farklı savaş geçişi görüyorum.
Tamam bir oyun. İyi geliştiriciler yaptın. Eski tarz oyunlar değil, daha çok pvp ve 3d olan oyunları severim. Ama harika iş ve grafiği yükseltin veya daha iyi ve daha fazla yetenek.
Bölüm 5 te düşman yok mu?!! Edit: sorun👍
Uygulama düzgün çalışmıyor
WinWing: Space Shooter Arcade xfoc
Güzel... eziyet başlayana kadar. Eziyetinizin başladığı yer değişecek ama eziyet başlayacak ve ödeme başlangıç noktanız var. Reklamları kaldırmak için ayda 1,39$'lık bir abonelikleri var ve bu, oyunun tadını çıkarmak için çok önemli. Ücretsiz denemeyi yaptım ve bundan önce ek ödeme duvarımı vurdum. Oyunun kendisi bir patlama ve birkaç gün için eğlenceli, ancak beklemeye devam ediyor ve hoş karşılanmayı aşıyor. İlerlemek için asla para ödemek zorunda kalmazsınız. Ancak ödeme yapmazsanız, ilerlemeniz olması gerekenin ötesinde ağır bir şekilde yavaşlar. Ücretsiz denemeyi yapın ve unutmadan hemen iptal edin. Oyunun buna değdiğini düşünüyorsanız 1 aylığına abone olun. Muhtemelen 1 ay oynamak için 1.39$ değerinde ama sonra oyun bitiyor. Tamamlanmamış olabilirsiniz, ancak oyunun kendisi yapılır. İhtiyacın olan her şeyi gördün. Gerçek parayla uçak almak isterseniz 1 uçak için 13.99$. Oyundaki en iyi uçak aklınıza ama 1 uçak için.
Şu anda 33. bölümde oynuyorum. Şu an yaşadığım sinir bozucu şey, ne kadar çok dalga oynarsam o kadar yavaş hareket etmesiydi. Ve toplam 50 dalgadan 40'ına ulaştığımda, sadece yavaşlıyor ve zorlukla hareket edebiliyor. Nasıl olur? Trafik sıkışmış gibi... Tanrım... berbat.
İyi
Kötü bir oyun olmazdı ama şeyler oldukça pahalı ve küçük ödemelerle sadece bir tane devam ettiğinizden bahsetmiyorum bile Son lvl'deyim ve kelimenin tam anlamıyla bir tane daha devam etseydim lvl'yi geçebilirdim ama tamamen başlamam gerekiyordu 30. turda devamı kullanmak zorunda kaldığı için bitti
oyun çook güzel
Uçaklar biraz pahalı. Abonelik yerine adsskips/ayrıcalık için kalıcı bir satın alma olsaydı. Yine de oldukça eğlenceli, ancak seviye atlamadaki becerilerin her zaman silahınız için bir şeyler olması gerçekten güzel olurdu.
Tepeden görünümlü uçaklar arasında oynadıklarım içinde en geçisi. Anlık kullanılabilir yetenek geliştirmesi eklenebilirse çılgın olabilir.
Grafik kalitesi çok düşük hatta bazı satırlar zor okunuyor grafikleri değiştirmeye çalıştım sadece normal seçenek var. bunun dışında oyun güzel ve uçakla atış ile okçuyu karıştırma fikrini beğendim
Birdenbire şimdi bir deneyim yaşıyorum, oyun çöküyor, sabah saat 3'te oynadım ama şimdi öğlen 12'de sorunlarla karşılaşıyorum, başlamıyor, 14 Nisan 2021 tarihli. Lütfen yardım edin.
Çok eğlenceli ve güzel görünen bir oyun. Her şey net ve harika görünüyor.
Kesinlikle bu oyundan zevk almak bana gençliğimde atari salonunu hatırlatıyor
WinWing: Space Shooter Arcade fyw
Bazı kusurları olan iyi bir oyun. Silahlar ve zırhlar için tanımlamalar yardımcı olacaktır Ve bazı patronların saldırılarından kaçınılamaz Gerçekten iyi bir oyun, yaylara ve silahlara kıyasla hava tabanlı bir şey bekliyor olsa da, iyi işlere devam edin çocuklar
Güzel oyun ama elmas ve altın kazanmak zor. Onu satın almalısın.. Çoğunlukla onu efsanevi zırh ve silahlara dönüştürdükten sonra. Neyse,. Çok bağımlılık yapıyor.
En son güncelleme ile oyun çok çok zorlaştı, düşmanları daha sert vurdu, ganimetler yeni özellikler ve/veya içerik eklemek yerine normalden daha az hale geldi. Devs yaratıcılıktan yoksundur. zaman kaybı!
HERKEZE ONERİOM ÖZELLİKLE KÜÇÜK YASLİ ARKADAS LARİMİZA GÜZEL LİKEEĞ